CINCH · HERBLAX · LECITHIN · OMEGA GUARD

”Saya dah ambil cinch, lecithin, omega, herblax, tapi tak kurus pun ..kenapa?”

Menjelang bulan Ramadhan ni dan tak lama lagi Syawal, ramai dah mula ‘pasang badan’ hehe Yang nak cantik, nak ramping, macam2 kan..yelah barulah vouge dalam gambar raya nanti..glemer tau..

Sebab itu juga lah semakin ramai yang mencari product untuk skin care n weight management  sebagai persediaan untuk tampak berseri syawal nnt dan semestinya sihat sepanjang Ramadhan. (thanx to all buyers)

Tapi hari ni Adaa nk cerita sikit ttg customer yang tidak berpuas hati dengan product Shaklee ni..Ade yang komplain napelah x kurus pon amek Shaklee ni..duit dah beratus abes, ni tipu ke? Bagi yang mendapatkan product Shaklee melalui distributor Euphoria, InsyaAllah semua akan mendapat jadual dan cara mkn kan..itu termasuklah membeli dari Adaa sbb Adaa pon Euphoria gak. If u follow the time table closely insyaAllah u’ll be fine..

Ha..adakah salah product or kita yang lack of discipline? Macam mana tuh?

Adaa bg cnth ringkas lah ye..waktu lunch lah cnth kita ambil ni..tadi dah bfast mcm biasa, n lunch baru nak ambil cinch..Adaa kata lah..ambil Cinch 2 scoop in plain water or milk untuk REPLACE meal ..n if still lapar boleh ambil 2 keping toast bread ke, salad ke buah ke or small portion healthy food (non greasy, oily ok)

But what the cust did was ..ambil 2 scoop cinch in a glass of milk IN ADDITION to sepinggan nasik full of lauk pauk..salah yeeee kalo gtu mmg x kurus ye dik non..mkn lah ubat ape pon huhu

lagi satu salah tanggapan, if amek ubat diet ke, supplement ke no need to exercise n jaga makan..Itu silap BESAR tu..Even waktu kita tak nk kuruskan badan sekali pon kita tetap kene jaga  mkn dan senaman ringan ye. Tapi benda mcm ni dah jadi luar kebiasaan rakyat Malaysia..

Bila nak diet lagilah kene jaga mkn kan..so eat healthy food..mcm2 ada dan sedap2 jugak tau..senaman pulak tak perlu lah smp nk ke gym  kalau tiada masa..boleh je jogging 30 minutes or walking 30 minutes smbl bawa anak2 ke taman 2 3 kali seminggu..kerja rumah x aci ye 😀

Jika masih ada yg kata Shaklee ni x berkesan lah, tipu lah..ha.ni adaa nk highlight sikit lah..dah ramai yang berjaya menurunkan berat badan dengan selamat dengan Shaklee dan terlalu bnyk successful story sepanjang Shaklee bertapak di Malaysia ni..dan yang penting product ni dah bertahan lebih 50 tahun dan setiap product telah menjalani clinical test yang terperinci..kebanyakan product tak dapat bertahan selama tu kan, tenggelam timbul..tapi not Shaklee..that’s why I’m confident 🙂

Jadi, jom sama2 eat healthy, light exercise, drink alot..with the best supplement, insyaAllah u’ll get the result that u’ve ever wanted. 

Jika ada cust Adaa yang tak mendpt guidance/consultation yang sepatutnya, jgn segan2 contact adaa tau..segan2 nnt sesat jalan..ayo..x tahu..

I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

2 thoughts on “”Saya dah ambil cinch, lecithin, omega, herblax, tapi tak kurus pun ..kenapa?”

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s