NUTRIWHITE · SKIN CARE

Nutriwhite spot Whitening Treatment: Hapuskan jeragat dan cela di wajah anda~

Hari ni 4 Julai 2012, maknanya saya dah genap 28 Tahun!! HUhuhu cepatnya masa berlalu..Alhamdulillah masih diberi nyawa oleh Allah dan nikmat kehidupan bersama keluarga dan sahabat..

Hari ni nk share psl skin care sikit..selalunye supplement kan, kali ni berbeza sikit lah.Nak cite pasal nutriwhite, set ni lebih sesuai utk kulit normal tanpa sensitiviti dan jerawat yang teruk sbb ianya berfungsi lebih kepada mencerah, dan kandungan vitamin C yg tinggi tak sesuai utk kulit yg sensitif dan berjerawat teruk. A few mnths ago, adaa cuba facial cleanser from Nutriwhite. Besar tube nye..memula tgk adaa gelak sbb gemuk hehe

Facial cleanser ni sgt best..lembut je lepas guna n yang penting rasa bersih dan segar dan tahan lama!

A few weeks ago, Adaa tambah lagi collection dengan Spot Whitening treatment & Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15 (act as moisturizer). Ha..ni yang excited ni hehe sebelum ni kat hidung ni bnyk sgt blackhead..dengan pores yang besar lagi mmg merisaukan lah..nk picit x reti, nk gi facial bile pulak kan..so adaa try jelah guna spot whitening ni..n after 2 weeks, pores kat hidung mula mengecil dan yang plg best blackhead dah kurang!! ha..lagi satu, ari tuh muka kene minyak panas huhuhu betul2 kat pipi..hukhuk malu nye..but lepas guna spot treatment ni, dah pudar n hampir x nampak pon..yes! hehe

shaklee.com.my

Spot Whitening Treatment

  • Memperbaiki kesan-kesan matahari serta jeragat kulit dengan cepat
  • Kuasa pencerahan botani dihasilkan daripada pati Likuoris dan Peony, yang amat bernilai disebabkan kesannya dalam mencerahkan, melindungi serta menghilangkan radang kulit
  • Cats Claw menegangkan kulit
  • Vitamin C aktif membawa kecerahan yang baru untuk kulit anda dengan rawak wajah yang lebih halus

Ini pula moisturizer nye..lembut aje..

Ultimate Protection Whitening Lotion SPF 15

Licin serta kaya dengan pati botani seperti Mulberi untuk mencegah kerosakan kulit kesan daripada cahaya matahari dan Mountain Arnica untuk menghilangkan radang kulit, pelembap yang bertindak daripada semua sudut ini melindungi anda daripada kesan-kesan memudaratkan cahaya matahari dan membantu membina daya ketahanan kulit terhadap kerosakan persekitaran.

Ini pula antara testimoni pengguna yang berpuas hati dengan product nutriwhite.

Ni baru sikit..nk kutip semua kang x abes smp ke petang lak hehe so? Amacam? want flawless skin? Fair skin? Smooth complexion? Try now 🙂

I’m a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi

HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s