ESP · TESTIMONIAL

ESP: Badan ‘berisi’, susu bertambah dua kali ganda! Alhamdulillah..

Selamat pagi! Hari ni mcm suram2 nk hujan aje hehe Alhamdulillah masih diberi nikmat hidup oleh Allah untuk meneruskan hari ni..


Pagi ni Adaa cuma nak tulis pendek je..Feedback yang Adaa dpt seorang senior Adaa masa di STF dulu..namanya pon sama Syuhada jugak hehe kak syada ni baru je order bulan ni n after a couple of weeks dah bagi positive feedback..Alhamdulillah..



Kak Syada ni orang nye slim aje sejak dr skolah lagi so, pengambilan ESP ni sesuai untuk pembinaan otot2 sihat..jadi, disamping dapat zat dari protein soya, dapat juga meningkatkan otot sihat. 


Bagi Azza pula, adik Kak Syada, masih bf babynye..kecik lagi..baru 3 4 bulan rasanya..so Azza inginkan sesuatu yang dapat membantu meningkatkan kualiti n kuantiti susu..yelah dah nk dekat bulan puasa kan..so ibu2 ramai yang tgh pulun nk buat stock ebm hehe n yang bestnya BELUM sampai 1 WEEK minum, milk production dah bertambah 2 KALI GANDA. Best kan?


Dengan cara yang betul, pump dengan konsisten, pengambilan air yang cukup..insyaAllah production susu akan sentiasa mencukupi buat baby 🙂


No wonder ramai yang suka ESP kan? Itu baru satu manfaat yang kak syada n azza dpt..ha..ESP ni bnyk tau manfaatnye..

Kelebihan ESP ini ialah;
    • membantu membina dan perbaiki tisu-tisu badan, dari sel akan terbentuk organ. Dari organ terhasilnya sistem. Ia penting kepada pembentukan janin dan juga membantu untuk menambahkan susu.
    • menyediakan 14gram protein kacang soya dalam setiap hidangan untuk sihatkan jantung
    • setiap hidangan membekalkan 50% daripada Nilai Harian kalsium untuk menyokong tulang yang kuat
    • kandungan fitoestrogen untuk kesihatan prostat,payudara dan menepous
    • indeks glisemik yang rendah  untuk membantu mengekalkan paras gula dalam darah
Ini baru sebahagian..ada bnnnnyyykkk lagi hehe 

Sekarang ESP dah berwajah baru tau with better taste, berminat?

ESP – clear kan? Inilah ESP yang best tu
Untuk harga istimewa, dan promosi bulanan, just PM adaa ok?

I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s