SHAKLEE COLLAGEN POWDER

JUST LAUNCHED: SHAKLEE COLLAGEN POWDER

Ini satu lagi product yg baru masuk Malaysia selain Joint Health Tablets. Memang2 hot, baru je tulis entry dah ade yg bertanya..semua pon nk sihat, cantik kan?

Apa dia kolagen ni?

Merupakan PROTEIN yang paling bnyk terdpt dlm badan manusia. Malah ia menyumbang kira2 75% berat dlm tahap kulit yang sihat.

Sebab dan kesan kehilangan kolagen?

Bila kita semakin berusia, kolagen dlm badan turut menyusut. Inilah yang menyebabkan pembentukan kedutan dan tanda2 penuaan seperti:

  • kulit berkedut dan melayut (sagging)
  • kuku rapuh dan tak kukuh
  • rambut halus dan gugur

Bagaimana cara atasi?

Mudah aja..dengan pengambilan SUPPLEMEN! Pengambilan kolagen akan bantu menggantikan kolagen yang hilang dan memelihara kulit kita.
Tahukah anda bahawa Kolagen membentuk 90% protein matrix tulang2 dan 2/3 dewasa tulang rawan artikular. Oleh itu kehilangan kolagen juga boleh menjejaskan kesihatan tulang dan sendi.
Sebab tulah sebelum ni adaa ade tulis utk sendi yang sihat, kombinasi terbaik adalah COLLAGEN+VIVIX+JOINT HEALTH TABLET.

Apa faedah ambil kolagen?

*CLICK FOR BETTER VIEW

Secara ringkasnnya, dengan pengambilan collagen ini, dpt membantu:

Memperbaiki testur kulit wajah & menghilangkan kedutan selepas menggunakan selama 8 minggu.
  •  Meningkatkan kelembapan kulit ~ 90%
  •  Mengurangkan kekasaran & kekeringan ~ 75%
  •  Meningkatkan dalam penampilan keseluruhan ~ 71%
  •  Meningkatkan kelembutan & kelicinan ~ 69%
  •  Meningkatkan pemakaian kekal mekap ~ 60%
  •  Meningkatkan keanjalan, ketegangan & elastisiti ~ 55%
  •  Meningkatkan ketebalan rambut ~ 54%
  •  Meningkatkan keserian, tona & warna kulit ~ 50%
  •  Mengurangkan garis-garis halus & kedut-kedutan

Faedah tambahan :: menyokong KESIHATAN SESENDI & MENGUATKAN TULANG. Bantu mengekalkan otot di dlm mata supaya lembut.

 
SHAKLEE DIFFERENCE:
 
Terdapat pelbagai jenama Kolagen dipasaran, tetapi apa yang membezakan SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni?
  • Dikeluarkan dari 1st Natural nutrition Company in the world!
  • Mengandungi  4000mg proprietari RSS (red Snapper Scale) Collagen, berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak drpd sisik ikan merah.
  • Molekul yang sgt2 ringan (1000 Dalton)-membolehkan ianya diserap dengan mudah oleh badan dan bantu kepada peningkatan sintesis kolagen pd lapisan dermis dgn berkesan.
  • Mudah larut dengan minuman
  • Perubahan seawal 8 minggu!
Penyerapan lebih cepat & berkesan
 
Ingin rasai keberkesanannya?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s