PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

Shaklee: Thank you for the recognition!

Semalam buat pertama kalinya Adaa ke National Convention Shaklee..yelah, join pon belum smp setahun lagi..mmg best! mcm2 ade..jumpe leader2 yang sudah pon menempa nama..Yang bestnya, orang melayu pon ramai yang jadi leader disamping leader2 Chinese n Indian..baru lah satu Malaysia!

Alhamdulillah, melihatkan pencapaian dan perkembangan Shaklee sepanjang tahun lepas mmg excited. Peningkatan lebih dr 100% , habat kan?  Itu ertinya rakyat malaysia dah mula aware dengan kepentingan Vitamin, Supplement dalam kehidupan. Dah makin ramai yang concern ttg kesihatan masing2, dan yang paling best, semakin ramai yang YAKIN untuk memilih THE 1ST NATURAL SUPPLEMENT COMPANY in the world, n #1 in USA.

Walaupun semakin banyak supplement company dipasaran, tetapi kebanyakannya tak bertahan..cuba anda tgk sendiri..tapi Shaklee ni dh lebih 56 tahun, dan pencapaiannya belum pernah mengecewakan, malah peningkatannya sgt dinamic! Semakin melebarkan sayap..hari ni di Indonesia, nest one India pulak..dengan populasi 10 kali ganda dari Malaysia, pasti, Shaklee akn lebih berkembang di Indonesia.

Shaklee ni mmg universal betul, itu yg unik nye sehingga boleh bertahan selama lebih setengah abad. Kalo tak caya, tanya lah parents kita yang hidup zaman Shaklee mula diperkenalkan..ramai yang kenal dan masih ingat betapa berkesannya product ni. Buktinya Parents Adaa, Parent in Law..diorang mmg dah jadi ahli pon dan sekrang dah mula gunakan Shaklee semula 🙂

Satu lagi yang menarik ttg semalam bila Dr.Jamie McManus tentang product baru yang dilancarkan, fuh!! memang best..tak sabar nk share dengan semua orang hehe..yg nk cantik, muda, sihat..ini mmg untuk anda! No botox, no injection2, no plastic surgery!

Bagi Adaa, dengan Shaklee ni bukan sahaja dpr improve kesihatan sendiri, tapi turut bagi peluang utk tambah income..banyak atau sikit, bergantung pada kita. Dan yang paling best, semakin ramai kawan..:) Macam2 jenis orang leh kenal..dah mcm adik beradik..

Semalam juga ada product baru dilancarkan..ha..tunggu entry Adaa seterusnya ye! but before that, thanx again Shaklee for the lovely n heavy trophy!

Ini Adaa nk share, the greatness of Shaklee, plz watch! u’ll fall in love with it!

sharing is caring~~

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s