CINCH · HERBLAX · KURUS · LECITHIN · OMEGA GUARD · TESTIMONIAL

Testimoni Weight Management:From 30 inch to 27, Turun 1.5kg in two weeks!

Jam sekarang dah pon 00:15..huhu so nak tulis pendek2 je lah, boleh? Adaa just nak share feedback from some of MyInspiration’s customer..ikukan mmg bnyaklah, tapi nk menulisnye tak sempat..ini pon sbb teringat ha, terus tulis, kalo tangguh lagi memang terkubur gtu jelah..

Testimoni ni dari closed group kami di FB, adaa share sikit:

Masih ingat lagi entry adaa Testimoni weight lost: ”Perut kempis, hati berbunga2,Credit to Shaklee!!” Ini sambungan Miss Za Fair. Happy sungguh lah cik adik sorang ni. Maunya tak, pinggang dari 30 inci dah jadi 27 inci. Sekarang Za Fair ni dah pon jadi distributor Shaklee, so sesiapa yang nk cungkil2  rahsia dia boleh lah contact ye. Yang nk COD area klang dan sekinchan tuh pon boleh cari dia..hehe sebab dah excited sgt, tuh yang jatuh hati dengan Shaklee and now dia pulak sharing her experience. Best2!
Ini pulak lagi sorang customer adaa merangkap kawan dari zaman sekolah dulu lagi..Lama dah kenal ni ..dia start gain weight masa pregnant..tapi masa dia contact Adaa utk beli lecithin, bukan dia yang nak guna, dia beli utk husbandnya, tapi husband tak suka telan pil2..sudahnya dia yang try makan sendiri, n guess what, she lost 1.5kg in abt 2 weeks! 

Dengan cara yang betul, pengambilan air yang mencukupi, tak mustahil untuk dapatkan berat badan idaman masing2 kan?

Secara ringkasnya (fungsi berkaitan weight management je ye, fungsi setiap satu ni mmg bnyk):

Herblax– membantu proses detoxification, memudahkan fungsi usus, memudahkan pergerakan usus dan menghindarkan sembelit, meningkatkan pencernaan secara lawas.

Lecithinmemecahkan lemak dan membantu menurunkan berat badan, menurunkan paras kolesterol dlm serum

Omega guard- mengurangkan paras kolestrol dlm darah, mengawal peningkatan hormon cortisol (hormon stress yang sebabkan penambahan belly fat), membantu badan bertindak balas dengan lebih sensitif terhadap hormon leptin ( act as appetite suppressant, increase body metabolism, burn more fat), mengawal selera makan dengan menstabilkan paras gula dalam darah.

Cinch– Membantu mengekalkan otot perlu (elak pemusnahan otot semasa proses penurunan berat badan), Diperkaya dengan Leucine™ bagi mengekalkan otot semasa menurunkan berat badanKaya dengan protein bagi membantu anda rasa kenyang .dan puas, tinggi kandungan serat
Tentang nak ambil yang mana, x perlulah risau sbb takdelah kene beli sekaligus, kalo ade budget, boleh je, tapi jika kurang budget, boleh ambil yang bersesuaian dulu lah. Contoh mcm Za Fair tadi, dia mulakan dengan herblax dan Lecithin, Shahirah Shazwani pula, lecithin aja..jadi tak perlulah risau ye, Shaklee ni cuma makanan tambahan aja. Jika anda memang mengamalkan pemakanan dengan serat yang tinggi, dh tak perlu sgt herblax..tapi rsnya mcm takde je orng yang ambil serat secukupnya..so boleh cuba herblax hehe. Cinch pula didatangkan dalam 3 perisa ya, Vanila, Coklat dan Cafe latte, so boleh pilih. Mesti suke!
Sekiranya ada yang berminat, atau nak tahu lebih lanjut lagi tentang set ini, boleh pm adaa ye 🙂

I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s