HERBLAX

Ketahui 9 simptom toksin berlebihan dalam badan~

Aktiviti petang tadi bercangkul di tepi rumah bersama husband dan anak-anak. Seronok memang seronok sbb anak2 dapat keluar rumah dan berlari2 hehe Eilman pon sempatlah masuk longkang sekali dua..eksyen sgt baru belajar jalan nak over2 laju2 kan dah ke longkang perginya hehe. Wpon seronok tapi yang menjadi persoalan Adaa tadi adalah keletihan yang melampau. Baru hayun cangkul 2 3 kali rs mcm lepas berlari satu padang..feel very week huhu. Husband pon perasan Adaa nmpk sgt letih, muka pon tak radiant gitu..moody pon selalu gak pdhal dah telan bcomplex ni hehe dan tadi tetibe ter ‘come across’ tentang detox. Dan rasanya simptom2 badan dipenuhi toksin mcm match je dgn Adaa huhuhu

Usus yang dipenuhi toksin!!

Ngeri tak? Ngeri kan? huhuhu Jom intai sikit tentang toksin ni

credit

Apakah itu toksin?

Toksin adalah bahan kimia atau racun berbahaya yang boleh merosakkan struktur dan fungsi sel badan.
Ia adalah hampir mustahil untuk anda mengelakkan daripada toksin kerana ia berada di mana-mana sahaja – dalam udara yang kita sedut, makanan dan minuman. Anda juga terdedah kepada toksin dalaman, sisa metabolik yang dihasilkan dalam badan disebabkan tekanan hidup dan cara pemakanan yang tidak seimbang.

Simptom-simptom toksin berlebihan

  1. Sering keletihan, kurang bertenaga, sakit kepala ,mulut berbau , bau badan
  2. Insomnia (masalah tidur), Mata gelap , Mata merah
  3. Daya ingatan dan tumpuan yang lemah, Rasa cemas
  4. Alahan, Masalah sinus, Sistem imun yang lemah
  5. Masalah sistem pencernaan – sembelit, kembung perut
  6. Masalah sendi – lenguh lenguh badan
  7. Masalah kulit – jerawat, eczema
  8. Selulit, Kenaikan berat badan, Tanda-tanda penuaan awal
  9. Kajian sains telah menghubungkaitkan toksin alam sekitar dengan pelbagai masalah kesihatan seperti kanser, masalah reproduksi, penyakit jantung, asma dan penyakit Alzheimer.
Tanda tanda lain 
  1. seseorang yang mempunyai toksin berlebihan dalam badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab, susah bangun tidur dan bahagian keliling mata gelap. 
  2. Bahagian-bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengah, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit.
  3. Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi, sinus, berat badan meningkat, kehadiran selulit, masalah jerawat dan banyak lagi.

Detoxification ni sangat penting tau sbb jika badan dipenuhi toksin, ambil lah supplement ape pon, kesannya kurang lah..Bila badan dah detox, jadi sel2 lebih bersedia untuk menerima nutrient2 lain, jadi penyerapannya lebih efisyen.

Jadi, jika agak2 anda ade simptom2 diatas, silalah detox ye..apa yang boleh membantu anda untuk mengurangkan toksin dalam badan?

Herb-Laxβ„’

Herb-LaxTM Shaklee didatangkan dengan kombinasi herba yang telah digunakan secara tradisional untuk melegakan sembelit dan meningkatkan proses pencernaan secara lawas.*

Bagi menangani kesulitan membuang air besar, Herb-LaxTMyang lembut boleh membantu.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa).  Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit

Bagi mendapatkan cara pengambilan, info product dan konsultasi, boleh PM Adaa~

I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s