CINCH · ESP

ESP/Cinch: Jom buat Energy Drink!

Memandangkan sekarang ni semakin ramai yang meminati ESP, jadi kali ni Adaa nak share satu resepi yang boleh dibuat dengan menggunakan ESP, supaya lebih selera gitu..Kadang2 boring jugak kan asik2 bancuh ngan air kosong aje..simple aje resepinya..a very gud drink to start ur day sbb boleh bagi tenaga, sbb tuh namanya pon Super Energizer Smoothie 🙂


Resepi ni sebenarnya dari Dr. Oz, tapi Adaa ubah2 sikit lah ye

Super Energizer Smoothie 


Ingredients

Makes one serving
1/2 cup cold water
2 scoops of chocolate whey protein powder (ganti dengan ESP atau Cinch)
1 tsp granulated coffee (tak perlu sbb nnt penyerapan protein kurang efficient, boleh ganti dengan serbuk koko)
3-4 frozen strawberries
5 ice cubes

Directions
Pour water into blender and begin mixing on lowest speed. Add 2 scoops of whey protein powder(ESP or Cinch) and blend for 10 seconds.
Gradually add ice cubes, frozen fruit, coco powder and then blend on high speed for 1 minute, until ingredients are completely mixed. Serve cold!



Senang je kan? Selamat Mencuba!

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s