CINCH · CINCH TEA · ESP · HERBLAX · KURUS · LECITHIN · OMEGA GUARD · TESTIMONIAL

Testimoni weight lost: ”Perut kempis, hati berbunga2,Credit to Shaklee!!”

Bulan ni tah kenapa ramai pulak yang cari set utk weight management. I’m sure more and more started to like Shaklee sbb natural dan selamat kan? Memang tak dinafikan kalau guna product utk kurus yang lain akan lebih cepat lose weight, cuma dari segi kesihatan mungkin kurang elok. Walau apa pun product yang kita guna, pastikan ianya natural, selamat dan berkesan. Sebarang product yang tidak natural (synthetic/organic) boleh memudarat kan tubuh kita dalam jangka masa yang panjang nanti. Jadi, jangan lah pula sbb nak cantik, sanggup cuba apa saja ye.. 🙂

SHAPE-UP PROGRAM

Ok, kali ni sbenarnya nak share testimoni seorang pelanggan MyInspiration, ini salah satunya nye lah, cik Za Fair ni punyelah peramah, kenal kat alam maya pon mcm dah lama kenal, padahal baru awal bulan March ni dia kenal Adaa..baru a couple of weeks try untuk turunkan berat badan dan ini feedbacknye

*click pic for better view

Ha..punyelah suke ati dia tu heheh siap dah tanye mcm mane nak jd member pulak..Bagi yang dh cuba mmg akan rasa best nya Shaklee ni, but make sure kene istiqamah ye, also drink a lot of water..Air ni dah kerapkali Adaa tuliskan kepentingannya dalam penurunan berat badan..kalau makan lah vitamin ape pun, tapi tak minum air, jgn lah pula expect nak nmpk kesan ye.

Satu lagi, jika kita ni dah 20 tahun dengan berat dan lelemak yang bnyk, jgn lah expect mkn vitamin je, terus nk kurus..semua product dipasaran even pil2 kurus pun, bukan nye magic ye..so bare in mind yg proses menurunkan berat badan ni mengambil masa..bnyk mana masa yang diperlukan, terpulang pada disiplin masing2..Kalo consistent dengan pengambilan air dan supplement tapi tiap2 hari makan fast food..haa..mcm mana tuh?

Jika anda diluar sana nak jadi mcm Za Fair, tapi tak tahu apa yang perlu diambil, yang sesuai dengan budget, boleh PM adaa ok?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s