Uncategorized

Water Pitcher: Susah minum air kosong? This could make it easier for u~~





Lama pulak rasa tak update blog so now, Adaa nak share tentang water pitcher from Shaklee. Before that, try look at the picture above..perasan x, sebelum ni kita antara orang yang selalu minum air kotor macam tuh? Maybe i’m one of them huhu..by the way, minum air bersih satu isu, minum air kosong tu sendiri tanpa dibancuh dengan kordial or ape2 perasa lagi satu isu..Adaa rasa ramai yang susah nak minum air suam kan? Jarang lah dengar, air kegemaran: Air suam hehe mostly mesti air bali ke, nescafe tarik ke, teh tarik ke..betul tak? Adaa sendiri mengaku, i’m not a fan of air suam dulu..in fact semua air kot..susah sgt minum air..tapi rasanya dengan Water Pitcher ni akan lebih senang~~


Kenapa pulak water pitcher ni boleh bantu kita rajin minum air? ha..jom tgk antara sebab musabab nye..thanx to kak cery 🙂

5 sebab anda perlu memiliki water pitcher ini
  1. Murah -Hanya beberapa sen bagi seliter air.. takpayah nak beli berbotol2 air mineral.
  2. Air yang lebih sihat dan rasanya yang enak – mmg halus dan pure rasa air ni.. cer rasa dan nilaikan sendiri.. Kalau siapa2 yg ada beli ESP (soy protein)….. boleh bancuh dgn air dari water pitcher ni.. mmg tak berketul.. dan lazat.. sungguh tak tipuuu..
  3. Tidak memerlukan kuasa elektrik-Jag Air bermeter automatik pertama yang menunjukkan jumlah gelen air yang telah dituras ..
  4. Ringan dan mudah dibawa kemana-mana.. so kalau rasa nak travel or gi holiday.. leh angkut bwk sekali..takpayah bukak tutup water filter kat rumah
  5. Menjimatkan kos – tanpa perlu dimasak..takyah masak2 dulu air tu.leh terus minum..seriussss… senang kannn

Tadaa…inilah dia rupa water pitcher tu..comel aje, sesuai dengan harga..kalo nak tgu beli water filter yang beribu baru nak
dapat minum air bersih suci murni ni..mungkin lmbt sket lah kan..this one really worth buying. X caya?(thnx to kak cery tlg compile testi hehe)

  • Nur Izzati Che Jawias: Memang sgt sedap!!! highly recommended.best2, dah la jimat, senang, mesra pengguna dan yg penting-air kosong pon rasa sedap wooo! Meh dtg umah sapa2 nk cuba..
  • Pn Syuhada: Hari semalam dah mula pasang dan guna pitcher ni. Mula-mula rasa was2 nak minum airnya… yer la tak perlu dimasak, tentu tak terbayang macam mana rasanya menelan air paip… Mesti loya… kemudian gagahkan hati untuk minum… Sekali teguk, dalam hati berbisik ‘Eh, sedap la...” kemudian teguk lagi dan lagi… Sampai tinggal setengah jag… hahaha… Memang sedap airnya… Malah lebih sedap dari air paip yang telah dimasak… more story ..baca dilink ini
  • Ummi Nida Norazmi Saya pon dah guna(br 2hari..hehehe)..mmg best sgt..xde komplen dr hubby & anak.. Klau beli benda lain,ckp mahal la,bazir la..berbaloi2..!!!
Betul kan? Try now and get the best price from MyInspiration~

I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s