ESP · TESTIMONIAL

Testimoni : Milk Production increase in 2 weeks~

Akhirnya sempat juga update blog wpon pendek hehe Adaa just nak share testimoni seorang customer Adaa yang ambil Set B..kalau tak silap anaknye br 3 bulan tapi katanya production berkurang dah..risau lah kan sbb kalo boleh nak nyusukan sampai umur 2 tahun..Ingat lagi tak entry Adaa Breastfeeding: Kenali product yang sesuai dengan anda~~ dalam ni ada disediakan info bagaimana nak pilih product yang sesuai dengan anda..bagi ibu muda Baizurah, dia memilih vitalea+bcomplex+vit c+alfalfa sebagai permulaan, ini email yang dihantar pada Adaa 2 hari lepas 



klik pic for better view


Hepi sungguh bila dapat email mcm ni kan? Bukan ape, semua ibu nak berikan yang terbaik buat anak2 kan, dan bila dpt tlg rasa puas hati ..Pn.Baizurah ni pon pasti hepi tu yang nk tambah ESP pulak tuh hehe..so mana satu product yang diambil?. 

·              Mengandungi Multivitamin dengan dengan zat besi, Vitamin B, vitamin C, dan Alfalfa

·              Sesuai untuk ibu yang TIDAK  mempunyai masalah penyusuan
·              Tujuan utama mengambil supplement ialah untuk memperkayakan nutrisi dalam susu ibu
·              Alfalfa membantu menghasilkan susu ibu dengan lebih cepat
·              Sesuai untuk ibu yang mempunyai masalah sembelit dan masalah keputihan
·              Bagi bayi yang mempunyai masalah eczema,  set ini dapat membantu

Kurang sesuai untuk ibu-ibu yang baru melahirkan / berpantang kerana tidak sesuai untuk bayi yang mengalami jaundice dan ada sesetengah bayi mengalami sedikit cirit dengan alfalfa.


Jika anda ingin mencuba dan tak pasti  mana satu yang sesuai, Adaa boleh tolong InsyaAllah 🙂 

I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s