NUTRIWHITE · TESTIMONIAL

Testimoni: Wajah Licin berseri dengan Nutriwhite~~

As promised, kali ni Adaa nak share testimoni sahabat Adaa Pn.Rafaliah lepas menggunakan set Nutriwhite ni..But before tuh, jom berkenalan sekali lagi dgn Nutriwhite


credit



Nutriwhite adalah rangkaian kecantikan kulit wajah yang berasaskan konsep ‘flawless beauty sourced from nature, perfected by science’ yang bermakna kecantikan sempurna gabungan alam semulajadi dan sains.Khas untuk menyelesaikan masalah jeragat, pigmentasi, tompok hitam dan sebagainya yang menjadikan kulit wajah kelihatan kusam.

Nutriwhite adalah setanding dengan jenama set penjagaan kulit terkenal iaitu Estee Lauder.Ia diperbuat dari bahan-bahan semulajadi yang tidak memberi kesan sampingan.


Ha tu dia..setanding dengan Estee Lauder but very affordable 🙂


Ok, now jom baca apa kata Pn.Rafaliah

”Ni apa yang suami saya cakap kat saya pagi tadi,  “muka Lia nampak licin dan berseri..selalu berseri je takde licin bebenor camni..” hehe..ai senyum je, ” yea ke Bang..?..hehe..NUTRIWHITE lah tuuuu..hehe..” ..pastu suami balas, “suka Abang tengok..” (wahhhh..!! dalam hati kembang semangkuk! )hehe..

Sebenarnya ni semua kerana Set Nutriwhite tu lah..saya sebenarnya baru 3hari guna, tapi suami dah perasan perbezaan ketara pada kulit wajah saya..Saya guna Set Asas (Cleanser, Softener dan Whitening Lotion) PLUS Whitening Essence..lepas ni bertambah berseri-seri dan licin sebab bukan hanya Nutriwhite set ni sahaja tapi sebab adanya ESPVitamin E, Bcomplex dan Vitamin C, dan GLA Complex..PLUS lagi bulan ni ada offer on Carotomax..haha..memang terbaikkk..! Mencantikkan diri untuk suami dapat pahala tawww..Jom isteri-isteri sekalian kita cantikkan diri dan wajah demi suami terchenta! InshaALLAH..”

Suke kan, kita puas hati, suami pon suke..hehe Bagi yang belum tahu, Set Nutriwhite ni bukanlah baru, cuma Adaa belum pernah cerita sbb blom try..skang ni baru guna Cleanser nye..nnt nk tambah koleksi heheh 

Bagi yang nak cuba satu2 boleh, xda masalah, tapi if nk try set pon boleh.
Ini set2 yang mingkin sesuai dgn anda: Set Asas untuk keperluan asas untuk membersih, melindungi dan menyegar. Set Whitening untuk memutihkan wajah tanpa pengelupasan dan set 24/7 untuk perlindungan asas siang dan malam. (tq mommy Lyna)




Bagi yang ingin mencuba boleh pm Adaa ok? Really like this set sbb putih suci aje nampak heheh 

                                              I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s