ALFALFA · CINCH · CINCH TEA · ESP · HERBLAX · LECITHIN · MEALSHAKE · OMEGA GUARD · WEIGHT MANAGEMENT

Weight lost: Nak kurus? Amalkan makanan ‘Leptin sensitive’~

Dalam entry Adaa Omega can help to LOSE WEIGHT? YES! Adaa ade nyatakan yang pengambilan Omega-3 fatty acid membantu stabilkan hormon leptin dlm adipose tissue kita supaya dpt memberi respon yg baik kepada otak. Maksudnya, bila kita dah mengambil jumlah kalori yang cukup, leptin akan dirembeskan untuk memberi signal kepada hypothalamus kita yang kita dah kenyang or had enough. Jadi tak lah kita over eating. 


Faham kan fungsi hormon leptin dalam badan kita? Jadi, perlukah kita ambil makanan TINGGI LEPTIN? Sebenarnya takde pon makanan yang mengandungi Leptin yang tinggi atau rendah..yang ada cuma makanan yang dapat menaikkan atau mengurangkan sensitivity of Leptin. If our leptin channels are not functioning well, jadi bolehlah kita ambil makanan yang menaikkan leptin sensitivity supaya system tadi kembali berfungsi dengan baik dan dpt memberitahu otak kita untuk suppress our appetite and start burning fuel (increase metabolisme)


So, what foods can increase leptin sensitivity?


”Eating foods that balance leptin levels can help to reestablish leptin sensitivity and turn leptin’s signals to the brain back on. According to Byron Richards, havingprotein for breakfast is one step you can take to begin to restore leptin sensitivity. Richards also recommends fiber-rich foods and leafy greens. World’s Healthiest Foods also recommends fish as a food that helps to regulate leptin levels in the body”-here





Ha..inilah antara makanan yang tinggi protein, fiber..kenapa fish termasuk juga? As mentioned before, fish oil contain OMEGA-3 FATTY ACID which helps our body to respond well to Leptin


Shaklee ada ke supplement yang membantu leptin sensitivity?? Of course WE HAVE





As recommended, kene ambil high protein during breakfast kan..sbb tuh Adaa ambil ESP waktu pagi..Nak best lagi mix Mealshake yang rasa Vanila ni dengan ESP..Nyum2…


High Fiber? My feveret of course Fiber Unflavored..dah jatuh chenta dgn yang ni..


N, the best source of omega 3, Omega Guard lah…nak mkn ikan hari2 mmg tak terdaya nya..so better/easier option is telan aje omega guard ni 3 biji..sukatan dah tentu accurate..toxin free, ultra-pure lagi..


Yang decrease Leptin sensitivity ade?

In his book “The Leptin Diet: How Fit is Your Fat,” Byron Richards suggests that eating excessive carbohydrates and snacking may be your biggest hurdles to re-establishing leptin sensitivity. High carbohydrate foods that contain simple starches like white flour and potatoes, along with highly processed foods containing sugar and high-fructose corn syrup, all contribute to decreased leptin sensitivity. Eating large meals or eating too frequently can also lead to a decrease in leptin sensitivity- here




Mmg kita tau carb ni kalo diambil berlebihan mmg memudaratkan..jadi berpada-padalah ye..


Jadi, jika rasa anda dah mengamalkan diet yang betul, mmg takde masalah..but if u think u need to top up here and there, choose the right supplement for u and eat right 🙂 



I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s