SKIN CARE · TESTIMONIAL · VITAMIN E COMPLEX

Testimoni Vitamin E: Pn Su kata ”Go Shaklee!” ;D

Tengah2 hari ni dapat lak msg yang menggembirakan dari kawan sekolah waktu di STF dulu..Suhaiza ni kire member skolah yang awal2 nye xdelah close sgt tapi lepas tuh kami ni sesame involve dlm pertandingan nasyid skolah dulu..budget suara sedap semua ni haha Anyway, memula Su cari product utk breastfeed her little Adam (nama anak pun sama hehe ngan Adaa nih) tapi untuk relactation, but due to her hectic lifestyle, i guess mmg susah lah untuk dia kan.Su ni kerja dalam bidang industri filem kite ni lah, film maker gtu so mmg sah2 jadual tak menentu. 
Ketika penggambaran Filem 29 Feb by KRU


Last 2 months su order Vitamin E kat Adaa n has been consuming ever since. Alhamdulillah, su dah a few time kata yang ramai puji kulit su yang makin cantik tp msg kali ni baru adaa tergerak nak share hehe

”Sgt happy ramai yang memuji kulit Su n nak ade kulit mcm Su..go Shaklee! 🙂 Wah!! upkan diri sendiri lak”

haha takpe Su, bende betul, apa salahnya share kan? n this is how she looks like..lawa cik kak ni
with her son Adam

n yesterday one of her Colleague wanna try Shaklee too! ha..kan mmg betul Adaa kata Shaklee best hehe


Vitamin E nii tak rugi kalau amalkan sbb bnyk khasiat lain juga..selain awet muda, vitamin E membantu ilangkan parut, cantikkan kulit..

Adaa mmg suke vitamin e ni..n dah tentu2 VITAMIN E COMPLEX  is my choice 🙂 Why?

  • Ianya ASLI dan bukan sintetik
  • Lebih serasi dan aktif secara biologi berbanding sintetik
  • Tiada kesan sampingan (lebih Vitamin A boleh berisiko menjadi toksik)
  • Lengkap dengan selenium- membantu Vitamin E berfungsi dengan lebih baik
  • Membekalkan 400 IU setiap kapsul  anggaran seperti 24 sudu makan mayones (banyak tuuu)

 So?

 
I’m a Shaklee Independent Distributor Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

One thought on “Testimoni Vitamin E: Pn Su kata ”Go Shaklee!” ;D

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s