Pelbagai

Special entry: 2011 melabuhkan tirai~~

Kali ni tiada specific info yang nk Adaa kongsikan..cuma piece of my thought je..asik cite bende serius je..kali ni nk luah perasaan lah pulak hehe

Adaa mula berkongsi ttg Shaklee padaa July 2011 kiranya dh hampir 6 bulan kan..sepanjang tempoh tuh bnyk yg Adaa belajar..info tentang kesihatan, pemakanan, tak kurang juga ragam manusia..Apa pun semua tuh menceriakan hidup Adaa..Thanx to all my loyal customer sbb percayakan Adaa dan kalo ada sebarang teguran boleh bgtahu ye..i need to improve, tapi kalo takde komen, ok lah tuh hehe kalo malu, nnt Adaa sediakan kotak cadangan heheheh

Bila dah sampai hujung2 tahun ni, mulalah terkenang balik apa yg dah Adaa buat sepanjang tahun ni or apa yg dh  berlaku..well, tahun ni a lot had happened. Bermula dengan kehadiran hero kedua 2 minggu selepas kehilangan umi tersayang, dah tentu kurang menceriakan..(4 bulan sebelum Umi pergi, satu2nya adik mengadap Ilahi terlebih dulu) tapi bila terpandang muka anak, hilang sekejap kesedihan kehilangan Umi..tapi bila memikirkan Umi tak sempat melihat Eilman, herm..buat Adaa sedih balik..

Sebenarnya smp sekarang, saat ni, Adaa still rasa Umi dekat dgn Adaa..bagi semangat mcm selalu..rupanya bukan senang nak membesarkan anak, jadi isteri, ibu..sian Umi dulu nk besarkan kitorang semua..bnyk yg Adaa dah belajar sejak Umi takda..Setiap kali stress, dah biasa telefon Umi, bila Umi dh takde, Adaa pernah dial no hp Umi walaupun tahu talian takkan bersambung..how i miss her..

Kenangan di Sekolah Tun Fatimah

Masa ni Umi masih sihat.zaman gemuk hehe  few years after, Umi start kena renal failure..Umi jadi kurus, lagi kecil dari anak2 nye..tapi tetap vouge 🙂 Luv u Umi..tak pernah sekali pun air mata ni tak menitis setiap kali teringatkan Umi..

Ok, Lepas tuh start ber Shaklee..thanx to all..kesunyian sedikit terubat tapi bukn sebab Adaa mkn Shaklee, Shaklee bukan ubat pon hehe, tp sbb ramai yang sudi jadi kwn di alam maya ni..kebanyakannya Adaa tak kenal pon, tapi bercerita mcm dah bertahun kenal..InsyaAllah, harapnya tahun 2012 ni lebih ramai yang sudi jadi kwn Adaa =) Bukan setakat customer tapi kenalan yang boleh share cerita kan?

Semoga 2012 menjanjikan perkara2 yang lebih baik..ameenn

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s