GLA · TESTIMONIAL

Ovarian cyst: from 5.73cm to 1.4cm with GLA SHAKLEE!

Masih ingat semalam entry Adaa tajuk Ovarian cyst: Beware ladies!  Lepas Adaa tulis entry tuh teringat pula member biz yang mengalami ovarian cyst..tak sangka kan..Dilla disahkan ade cyst dalam ovarinya lepas bersalin, nk check up lepas bersalinlah kirenya, tapi discover pulak perkara lain which is cyst ni lah..huhu cuak nye lah..tapi Alhamdulillah, with GLA dan berkat doa, cyst yg asalnya berukuran 5.73 cm dan pun mengecut ke 1.4cm..tak jadi bedah !
 
 
Itulah kata2 Pn Dilla..Jika ingin baca full story about Pn Dilla dan cyst boleh gi kat blog nye Cyst tak jadi dibedah selepas makan Shaklee 
kenapa Pn Dilla pilih GLA?
GLA (asid linolenik gama) digunakan oleh ramai wanita untuk memelihara kesihatan sepanjang kitaran haid setiap bulan. GLA merupakan sejenis asid lemak Omega-6 yang digunakan oleh badan kita untuk membentuk prostaglandin – bahan berkesan berupa hormon yang membantu badan mengawalatur proses-proses badan yangg normal. Minyak benih bunga matahari adalah satu lagi sumber asid-asid lemak Omega-6. Ia mengandungi vitamin E yang membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriti sel.
 
Kelebihan GLA COmplex
  • Menggalakkan kesihatan semasa kitaran Haid
  • Menyokong sistem imun
  • Setiap kapsul Shaklee GLA Complex mengandungi asid-asid lemak utama daripada campuran minyak bunga matahari dan vitamin E, serta Shaklee Guard, iaitu sistem antioksidan semulajadi Shaklee yang eksklusif untuk memastikan keberkesanan penuh dan kesegarannya
  • Vitamin E membantu melindungi dinding arteri dan menyokong sistem imun dengan memelihara integriiti sel
I’m a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s