GLA · TESTIMONIAL · VITAMIN E COMPLEX

Testimoni: What can Vitamin E n GLA do to ur skin in just two weeks..jom baca apa kata cik pharmacist ni

Salam Jumaat semua..uih hari ni baru jumpe matahari di Kijal ni..uijan memanjang aje 2 3 hari ni kan..ok , hari ni tak nk tulis panjang2..(Adam dh masuk bawah katil kebosanan, have to entertain him hehe) So, Adaa just nak share testimoni customer kak Alin ni..seorang pharmacist yang baru try GLA n Vitamin E in just two weeks..(boleh read full story here)

Adaa sendiri pon dah mengamalkan pengambilan Vitamin E n Gla ni, and u know what, mmg hepi lah..dulu akak Adaa selalu ckp dahi adaa ade ruam lampin heheh sbb asik naik jerawat kecik penuh satu dahi..penah jumpa pakar dulu..tapi sekali je..then tak gi dah..lepas makan ESP+Vitamin E+GLA ni, Alhamdulillah, muka x naik jerawat dah yeay!

Tentang Vitamin E, bukan Adaa je guna, Adam pon same, heheh asik luke sana sini, sapu je Vitamin E, walla! kejap je baik..Last 2 days, Adam terhantuk di bucu Bath tab (kat awana kijal, bukan kat umah ye..) pecah bibirnya..teruk smp bengkak naik bonjol kat bibir..menangis2 lah dia..(gambar x dpt diupload maklum le..hp x canggih..kabel xde) Adaa sapu lah vitamin E..nasib baik bawak..lepas tuh esoknye..husband tgk ”eh dah baik ke bibir ..haah lah..” ”Adaa buh vitamin E je” sambil sengih ”bagus vitamin e ni heheh” Nak tau lagi satu kisah adam yg hampir patah idung dan luka teruk, dengan vitamin E, kejap je dah elok..Vitamin E: Adam, luka dan vitamin E~~

I’m a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s