NUTRIFERON

Nutriferon: Sering Demam? Immune system lemah? Ini untuk anda!

Salam..sekarang ni mudah betul demam kan? Musim tak menentu orang kata, sekejap panas membahang, sekejap hujan berdentum dentam..huuu mmg senang kene demam..perubahan suhu mendadak ni kadangkala bukan sahaja memberi kesan pada org yang immune system rendah, yang susah demam pon boleh kene..so mmg sentiasa berjaga-jaga..
 
Sambil2 tengok tv tadi adelah tengok iklan panadol Actifast rasanya..ayatnye lebih kurang gini lah..’dalam sekotal ada dua papan (ade ke sebut papan dalam tuh? hehehe lebih kuranglah kan) satu untuk dirumah satu saya bawa kemana2′ heheh ni mcm ayat sendiri je haha tapi maksudnye mmg sentiasa adalah actifast ni dengan dia sebagai persediaan bile2 badan rasa sakit dan nak demam..
 
Masa tu terfikir lah dalam hati ni..bagi yang mengambil panadol ni ikut aturan yang ditetapkan, tak menjadi masalah sbb takkan ada yang terkumpul dalam badan dan menjadi toksik, tapi bagaimana pula yang tak kisah? main mkn je ikut suke..haa kan bahaya tu..boleh beri kesan jangka panjang pd badan, boleh kena penyakit buah pinggang..kan elok jika bertukar pada Nutriferon.. 
 
Best ke Nutriferon ni? Jom tinjau2 sikit apa kata mereka yang dah mencuba
 
extract from mamafaiz.com
 
 
NutriFeron merupakan satu-satunya pemakanan tambahan di U.S. yang dicipta oleh penemu interferon yang boleh menambahkan penghasilan interferon di dalam badan secara semulajadi. Para saintis dan komuniti perubatan telah mengenalpasti interferon sebagai sesuatu yang amat penting bagi fungsi imun yang sihat.Apa itu interferon? Basically ianya adalah sejenis hormon yg berfungsi sebagai perisai penting dlm sistem pertahanan badan terhadap virus2…
Okey.. cukup setakat disini malam ni.. saya nak pergi tidur… Sebelum tu mari baca apa kata Salwa dan Shikin.. antara 2 geng GBS…pengalaman mereka setelah berbulan mengamalkan Nutriferon
__________________________________
 
Nur Salwa Ishak pada mana yg blum try nutriferon harus try.. salwa amik dulu atas nasihat kak Hadhatina Mkb dulu bl salwa ngadu anak salwa asyik demam jek.. alhamdulillah lepas amalkan nutriferon seminggu sekali anak salwa jarang demam.. kalau demam pun hanya amik masa jap jek utk hilang panas bdn tue.. kalau rasa bdn anak mcm xsedap, salwa akan cepat² amik nutriferon then df dia.. itu cara salwa.. utk suami plak, dulu dia suka sgt amik panadol.. tp sejak kenal nutriferon salwa suh dia gantikan panadol tue ngan nurtiferon.. suami pun suka.. mmg nutriferon tue perisai di rumah kami.. hehehehe
Friday at 3:37pm · Unlike · 10 people
Norashikin SahadanTestimoni saya sendiri..anak masih lagi menyusu..sebulan lagi 2 years..mmg muajarab alhamdulillah…if dia mcm nak demam or flu..saya trus amik ntrfiferon straight 4 or 5 hari..sy sendiri akan rs lebih sihat..dan skegr if tmpt pengasuh anak saya hmpir 99% demam, flu, batuk…alhamdulilahhhh Ziqri relax je.mcm semalam baru lik dari pengkalan balak fmly day…ramai yg MC rini..anak demam, flu x benti..alhamdulillahhhhhh..ziqri steady…sy plak dok tengok2 dia flu ke..demam ke..tp hantar dia pg td …dia dok relax je..xde flu..dahla berendam tepi pantai lama..dalam kolam lagi..mmg sangat2 bersyukur..dengan meal shake setiap hari dlm botol..sume amalan tu menjadi perisai anak saya menjadi lebih steady kesihatan nya..dengan doa dan usaha..Allah beri nikmat ni..jom berNutriferon!!!ooo.tak lupe juga saya akan makan vita c patah dua stp kali si kecik x sihat..saya juga buat begitu if saya or hubby demam!!!
 
________________________________________________________________________
Nutriferon ni umpama first aid kat rumah.. kene standby. ..letak kat rumah.. or dlm handbag or bwk travel ke mana2.. Bukan kena mkn hari2.. tapi ingat ya.. sistem imuniti perlu dibina dari awal… Last time saya travel gi Umrah, sy mmg bwk 1 pack Nutriferon (ada 10sachets) plus setin Performance Drink… alhamdulillah.. org lain balik umrah balik travel sakit2 demam2.. saya segar sihat boleh terus check in masuk kerja..
——————————————————————————
Jadi daripada ambil panadol ke, ponstant ke painkiller ke, apa kata cuba yang lebih natural ni ..selamat dan berkesan..
 =)

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s