TESTIMONIAL

BARRACK OBAMA pun gune SHAKLEE~~

Memula baca tajuk ni tersenyum je Adaa hehe bukan apa, sbb mmg tahu prestasi dan reputasi Shaklee..mmg Shaklee ni sangat bagus dan dah bertapak sejak 55 tahun lepas..lama tuuu dari tuk nenek kita dah guna Shaklee ni..

Barrack Obama n family

Adaa ni kalo nak guna apa2 product, cukup skeptikal yelah..skang mcm2 ade, tapi mostly ade negative effect..tu yang buat Adaa serik nak try2..tp since Doc suh amek jugak supplement, carik jelah..carik punye carik jumpa lah dengan Shaklee dan sampai sekarang Adaa yakin dengan Shaklee ni ..i likeeee =)

Betul ke Barrack Obama guna Shaklee? Jom baca thanx to kak N

klik pic for better view

Adaa dah guna Basic H, n mmg suke..hehe botol susu anak berkerak2 pon sekelip mata je ilang tak yah nak merebus2 bagai hehee so nk cuba?

 

I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s