TESTIMONIAL

BARRACK OBAMA pun gune SHAKLEE~~

Memula baca tajuk ni tersenyum je Adaa hehe bukan apa, sbb mmg tahu prestasi dan reputasi Shaklee..mmg Shaklee ni sangat bagus dan dah bertapak sejak 55 tahun lepas..lama tuuu dari tuk nenek kita dah guna Shaklee ni..

Barrack Obama n family

Adaa ni kalo nak guna apa2 product, cukup skeptikal yelah..skang mcm2 ade, tapi mostly ade negative effect..tu yang buat Adaa serik nak try2..tp since Doc suh amek jugak supplement, carik jelah..carik punye carik jumpa lah dengan Shaklee dan sampai sekarang Adaa yakin dengan Shaklee ni ..i likeeee =)

Betul ke Barrack Obama guna Shaklee? Jom baca thanx to kak N

klik pic for better view

Adaa dah guna Basic H, n mmg suke..hehe botol susu anak berkerak2 pon sekelip mata je ilang tak yah nak merebus2 bagai hehee so nk cuba?

 

I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s