B COMPLEX · TESTIMONIAL · VITAMIN C

Testimoni: Doktor pakar pun setuju Shaklee terbaeekk, gembira Hb Pn Iena naik + anemia ketika hamil tak lagi merisaukan~~

”Dulu Hb iena 5-6 je ..nak jejak 7 pun susah tau..masa pregnantkan Irish paling tinggi pon 8..biarpun dah makan pil zat besi doc bagi..tetap jugak x naik2..kali ni kejap je dah 10.3..”

Itulah sms yang menggembirakan yang Adaa terima siang tadi..Iena ni salah seorang customer Adaa yang baru mencuba Shaklee..Iena ada anemia dan bila pregnant tau2 lah kan, yang tak anemia pon hb boleh jadi rendah..apatah lagi dia ni..so doktor sgt lah risau n recommend her untuk makan hati lembu dan apa2 yang boleh menaikkan hb lah..disbbkan tak sanggup nak menelan, Adaa cadangkan Iena ambil Vitalea (multivitamin with iron), b complex dan vitamin c..dan hasilnya..Alhamdulillah..naik hb Iena kan Iena kan šŸ™‚

Iena yang ceria hehe

Bukan tu je, ade lagi sms Iena yang menggembirakan heheh meh2 nak share

”Doc pakar ni tanye kot2 Iena berubah hati makan hati lembu, Iena cakaplah Iena makan Shaklee..tu dia cakap Shaklee mmg bagus..otak baby jadi sangat cergas, dia mmg sarankan pun..tu yang Iena rasa baby Iena lasak lain macam..”

‘ade lagiiii…

”Doc pakar tu cakap, vitamin Shaklee adalah vitamin paling elok untuk makan walaupun tak pregnant..dia cakap dia sendiri bagi mak ngan ayah dia makan..”

tu diaaa..begitulah pendapat seorang doktor pakar..Doc ni sangat hepi sbb Hb iena ni improve sgt2..sampai terkeluar semua cerita pasal Shaklee hehe

Bagi yang belum mencuba, Adaa sarankan lah cuba sendiri..buat permulaan boleh ambil mcm yang Iena mkn, dan tambah ESp untuk kesihatan menyeluruh..InsyaAllah anda akan rasa perbezaannya..


Sayangi diri anda dan keluarga, harga waktu sihat anda..

 

Iā€™m a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi

HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s