TESTIMONIAL · VITAMIN E COMPLEX

Vitamin E: Adam, luka dan vitamin E~~

Salam..abt 2 weeks ago Adam anakku yng sulung mengalami accident..hampir2 patah hidungnye..Al-kisah Adam ni kalo dah ngantuk, balancing mmg out lah..meaning jalan mmg terhuyung hayang punya..kat ruang tamu ni mmg Adaa letak comforter selai supaya dia n adiknye Eilman leh berguling2, tido2..sebelah tu pulak ada coffee table tersandar tepi dinding..mmg dah berzaman letak kat situ..tak pernah tersepak ke ape ke..bile dah ngantuk, tak pasal2 kaki tersadung toto tuh and DUMM! muka terhentak di sisi meja…hasilnya..

Sejurus selepas accident

Darah mmg banyak..hati ni dah berdebar2 tgk..keluar dari lubang hidung jugak..tu yang suspect patah..dah lah hari Ahad, semua klinik tutup..dah malam pon..yang ade swasta ajelah kat bndr baru bangi ni..cepat2 kami kejarkan Adam ke An-Nur Specialist Hospital

Hosptal Pakar An-Nur

Risau dihati ni takde sape tahu huhu..cepat2 gi kat bahagian kecemasan..dan sementara nak tgu x-ray (oncall) dia bersihkan dulu darah2 tu..

Marah tau amek gambar hehe

Setelah di xray, doc suspect patah, n nak refer to ENT Specialist..tp xde pulak..dah kene refer gi Hospital Serdang pulak..tunggu punye tunggu punye tunggu..doc panggil, check sket2..n kata tak patah..dia bagi gauze je..n takde ubat ape2 pon..so..Ibunye ni terpklah nak letak Vitamin E..so amek sebijik, pecahkan dan sapu pada luka..

Day 2

Ini esoknye..lebam mula nmpk..sian sgt..mcm kene belasah..luka sgt dalam tp doc tak jahit pon..dia bgtahu je luka ni dalam..which mmg nmpk sgt severe huhuhu

day 3

Luka dah mula kering dan yang kat tgh2 batang hidung tu dah mula gelupas pon..

Day 4

Heheh marah tu org amek gambar dia..kuping2 dah mula tercabut..

Day 5

yang kat tgh dah clear, luka tepi yg sgt dalam pun dah nipis dan healing…

Same day

See how fast it healed..alhamdulillah..mmg membantu vitamin E ni..

Bagi ibu2..Adaa rekemen sangat Vitamin E ni buh dalam hand beg tuh..senang..sebotol ade 120biji..kalo mkn sebiji sehari boleh tahan 4 bulan tuuu sambil dpt kulit lawa, smbl berjaga2 kot2 ade emergency mcm kes Adam ni..berbaloi2..bnyk kebaikan vit E ni refer here

I’m a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

2 thoughts on “Vitamin E: Adam, luka dan vitamin E~~

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s