TESTIMONIAL

Basic H: more reasons for u to get ONE!

Salam semua..hari ni nak cite lagi kegunaan basic H ni..ramai dah cuba n they were very excited about it..Adaa dah cuba jugak (hehe bangge) mandikan anak, rendam gelang..hehe suke2..Yang paling best dah lah serbaguna, sangat selamat, tak bertoksik, biodegradable juga..so gunakan tanpa was2..hehe
 
ni nak share apa yang Kak N buat dgn basic H:
 
________________________________
Ini yang kak N kongsikan apa yg beliau buat dgn Basic H tu..
 
1. Saya guna untuk cuci sayur dan buah2an sebelum masak dan beri anak saya makan.
 
2. Saya guna untuk cuci luka atau melecur dan ianya buat luka /lecur cepat kering.
 
3. Saya guna untuk membersihkan meja makan rumah dan rak dapur supaya semut tak memenuhi ruang tersebut.
 
4. Saya guna untuk pastikan sinki saya tak tersumbat.
 
5. Saya guna untuk mop lantai dalam keadaan nak cepat.
 
6. Saya guna air basuhan untuk siram pokok yang hidupnya segan mati tak mahu supaya ia segar semula.
 
7. Saya gunakan basic H buat tuam kepala anak saya bila mereka demam.
 
8. Saya mandikan anak saya dengan basic H bila mereka kena gatal2 atau gigitan serangga.
 
9. Saya letakkan basic H dalam toilet utama serta dapur agar mudah capai bila diperlukan.
 
10. Saya gunakan Basic H untuk keluarkan gula2 getah yang melekat pada baju atau pakaian anak2 dengan senang sekali.
 
11. saya gunakan Basic H untuk lap cermin rumah supaya lebih bersih dan bersinar.
 
12. Basic H bagus digunakan untuk mencuci botol susu anak serta lampai pakai semula [ cloth diaper] dengan lebih bersih.
 
Haa.. tu baru 12… Kalau nak diikutkan ada 1000 kegunaan.. so apa kata anda explore lagi 988 kegunaan yang anda boleh cuba
 
nak tau apa lagi istimewanya Basic H ni dan cara menggunakannya, klik here
 
I’m a Shaklee Independent Distributor

Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::


 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s