VITAMIN E COMPLEX

vitamin E: mmg puas hati, luka anak cepat baik, ibu pun hepi!

Semalam Adaa ade share satu testimoni bergambar tentang kehebatan Vitamin E dalam menyembuhkan luka..hari ni nak share lagi satu..kisah benar tau, ade gamba lagi hehe jom tengok..

credit to mamafaiz

Hari ini saya nak bercerita sikit pasal anakanda saya Azib Razim yang sangat bijak dan aktif…Semalam die terjatuh dan terhantuk di bucu meja sampai luka di kelopak matanye… habis ilang hensem anak mommy …hurmm..Saya punyala panik bergegas balik siap emergency leave terus…. Pulang melihat alhamdulilah tuhan lindungi dia dari kesan luka ke mata… Dah bawak klinik Doc gelak je tgk razim yang tak lekang dari mommy tak nak doctor check…Tapi finally he gives in and doctor confirms he is fine dan tak perlu ape2
Saya ade terbaca dalam group diskusi kesihatan Shaklee ~thank you Wafi, Alom, Iffa, Along and Kak N~ tentang testimonial bagaimana Vitamin E dapat menyembuhkan luka , apalagi saya pun ambil satu kapsul dan pecah kan amik minyak terus sapu ke atas luka dia.

2 hours after Vit E application

 

Razim mmg jenis aktif dah terhantuk pun boleh lompat2 lagi… tapi alhamdulilah tak sampai 3 jam saya Nampak perubahan pada luka nya.. tidak berdarah dan seolah olah baru selepas letak gam nak rapatkan kesan koyak luka itu

Pagi esoknya 7 pagi.. nie before nak pegi keja”

 

…Amazingnya besok paginya terus kering dan kesan lukanya mengecil… Laa nie dah tunggu kulit kering itu tanggal naturally..
 
Aula ni memang dah teruja dengan kesan2 dari supplemen Shaklee ni…nnt kita baca lagi tstimoni beliau tentang ibunya…..dan tadi beliau datang ke rumah saya..bersama dgn abahnya…A’akif Fadzil… Aula belikan Vivix untuk parentsnya… dia kata memang bersyukur sangat yg luka razim tak sampai ke dalam.. Doktor kata veryyy lucky..sbb sikit lagi dah nak touch saraf mata and akan buat berdarah dalam..urrgghh.. sib baik terkoyak kat mata tu takk sampai ke dalam..and thanks to Vita E shaklee too..hehe….
Nak tahu more about Vitamin E? Meh ke sini
 

I’m a Shaklee Independent Distributor

 

Teras Jernang Bangi

 

HP No. =017-9329859

 

Email = adaanoor@ymail.com

 

::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

One thought on “vitamin E: mmg puas hati, luka anak cepat baik, ibu pun hepi!

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s