CINCH · KURUS · LECITHIN · TESTIMONIAL

Testimoni: Nani Kurus dengan Lecithin dan Cinch~~

Minggu ni minggu berdiet-diet heheh Ramai dah teruja dengan Lecithin+Cinch ni..maklum lah..sape xnk sihat dan cantik kan..yang belum berpunya(single n available) harap2 dapat calon, yang dah berpunye(not available) harap2 dapat naik pelamin dengan body yang vogue gitu, yang dah berdua (not single, not available) harapnye dapat buat pasangan hepi dan berbangga dapat pasangan yang tau jaga kesihatan dan figure.. So, marilah bersama-sama bergumbira sambil berdiet..Jom sambil2 tu tengok baca cerita Nani dengan lecithin dan cinchnya

 

thanx to kak cery
my dear customer..masih student lagi…kenal di alam maya…..comel je budak ni 1st time saya jumpe.. saya tgk..aik tak gemuk pun…rupenye dia kata dia cepat lapar…dia takde masalah penghadaman.cuma dia kata nak try sesuatu utk pecahkan lemak dan atasi masalah kerap mkn..sbb risau BMI dah naik.berat tak setara dgn tinggi……so saya suggestkan sesuatu yg uk burn fat..sudah semestinya cinch dan lecitin..ni saya share chit chat perkembangan nani yang mkn cinch in 1 week…beliau start ambil supplemen ni pada 24November 2010…
28 Nov 10, 08:21-nani: .. hi kak shareeza, nani ni,,ingat x yang beli cinch inch +lecithin tu..hehe..progress so far so good….cinch tu best gak..saya minum ngan low fat milk..ok..nani minum cm akak ajar tu antara breakfast n lunch..pastu kan akak suruh makan sikit2 kan..ade 1hari tu saya mmg xmakan ape2 after minum tu…xlapar..xrasa nak makan.but i take dinner b4 7pm..just a very light dinner.n b4 tdo saya makan lecithin..pastu, saya nyer digest mmg lancar,buang air besar a few times a day..buang air kecik mmg byk kali pon sbb minum air min 2L per day.so i really hope it works 2loss weight
29 Nov 10, 04:14-nani: hari ni nani minum cinch around 11.30am, and xmakan ape2 until 6pm baru minum sup.coz xlapar pun…
30 Nov 10, 08:33nani: akak,smlm nyer progress, minum dalam kol 11am,lunch mkn popia 3kg je sbb dah kenyang.. eh..makan popia 3ketul je..hehe..slah type..pastu kenyang sampai kul7.30pm baru dinner makan sup sayur without rice.hirup sup je.hehe.yg bestnyer cinch ni,wat perut nani xlapar giler pg2.sbb biasa perut bgn dulu....kdg2 kul6pg tu dh lapar giler.sbb perut bangun dulu.tp skang xdah.dh ok.hehe..i like
1 Dis 10, 05:30-nani: akak..gud news..i lost 1.5kg..hehe.. in about 1week la..ok la tu akak kan?hihi
4 Dis 10, 09:00nani: pinggang dah kurang 1inch la akak..hehe
5 Dis 10, 12:03-nani: hehe..ingat dah abes ni nak ambik lagi kak cery..hehe..ready for the stok yea
ha best kan bila dapat apa yang diidamkan so ape lagi? Meh try meh Jika anda nk cuba, boleh dapatkan consultation secara percuma tentang product yang bersesuaian dengan anda..free je Adaa akan sertakan sekali cara pemakanan nya 🙂

I’m a Shaklee Independent Distributor
Teras Jernang Bangi
HP No. =017-9329859
Email = adaanoor@ymail.com
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

 

  

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s