NOVEMBER PROMOSI TERHEBAT!

Bismillah..bulan ni Adaa akann bersiaran setiap hari insyaAllah demi visitor tersayang hehe azam ni nak bagi info2 menarik sepanjang november.

Sebagai pembuka tirai November, macam biasa adaa nak bagitahu apa promosi dari Shaklee..kali ni memang best..dari kanak-kanak ke dewasa ke orang tua semua boleh ambil tau..

Apa dia promosi terhebat tu?

image

Inilah dia…omega ni banyak sangat kegunaan..dan selalunya customer adaa ambil untuk pelbagai tujuan

Ada yang nak tingkatkan IQ dan daya focus anak-anak

Ada yang nak menyingkirkan lemak degil dan menurunkan berat badan..nak kempiskan perut buncit juga.

Ada yang ambil untuk sakit-sakit sendi.

Ada yang ambil untuk darah tinggi, pelincir sendi dan pelbagai lagi.

Memang terbaik..insyaAllah adaa akan bagi lebih info tentang OMEGA bulan ni ye.

image

Ini salah satu sebab adaa dating dengan omega dulu..sepanjang pregnant ambil omega untuk kawal gula dalam darah..dan hasilnya adaa bebas dari gestational diabetes :)

Ok nanti kita cerita apa lagi bestnya omega ni ye..

Untuk pembelian Omega Guard menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus :D

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Vivix: Semakin langsing dan kurus dengan VIVIX? Bagaimana?

Bila sebut bab kurus memang ramai lah yang nak tahu kan..tapi semua nak cara yang mudah hehe (termasuk lah saya)..Memandangkan bulan ni bulan VIVIX so adaa nak share satu cara yang cukup mudah..sesudu kecil je sehari ..

vivix1

 

Ha..apa dia ni? Nilah vivix yang enak tuuuu..Betul ke vivix bantu untuk kurus? Macam mana? Sebelum tu ketahui kelebihan VIVIX dulu:

credit

• Helps increase energy and reduce fatigue*
• Helps increase metabolism*
• Helps maintain healthy cardiovascular system*
• Helps reduce the risk of blood clots*
• May help prevent heart problems and strokes*
• Helps the body maintain a healthy immune system*
• A powerful antioxidant that helps fight harmful free radicals*
• Helps promote longevity*
• Is reported to aid in losing weight*
• Helps reduce inflammation*
• Helps maintain healthy cholesterol levels*
• Helps promote healthy blood sugar levels*

Banyak kan? Bab kurus tadi mcm mana pula?

Anti-Obesity: HELPS YOU LOSE WEIGHT AND PREVENTS OBESITY in a variety of ways, including inhibiting fat cell production, as well as increasing insulin sensitivity of cells so that they take up more glucose – leaving less available to be stored as fat (also more fat is broken down into glucose to be used as energy)!

 Testimoni:

HIGHER METABOLISM:

My VIVIX testimonial is that it seems to have increased my metabolism! I am able to eat more like a regular person and still stay thin (in fact I’ve lost about 3 pounds), instead of eating like a bird and working out all the time! One of the David Sinclair videos on You Tube shows him saying that the ingredients seemed to offset obesity in laboratory rats even on a high calorie diet! I’m definitely not on a high calorie diet, but like I said, I seem to be able to actually eat regular amounts now.

-Barbara Heller

Tahu tak kenapa VIVIX dikatakan mampu menurunkan berat badan? pernah dengar Resveratrol? Dah terlalu banyak kajian dilakukan dan rasanya para doktor cukup familiar dengan term ni..Resveratrol ni mampu menurunkan berat badan secara natural dengan 3 cara:

  1. The 1ST way that this supplement promotes weight loss is by speeding up the metabolism. When the metabolism begins to run optimally, users will burn more calories, leading to natural weight loss. This can help users lose weight, without significantly reducing their normal caloric intake, which often leads to feelings of deprivation.
  2. The 2ND way that resveratrol supplements help users lose weight is by breaking down existing fat cells. This supplement helps to naturally destroy existing fat deposits, while using these fat cells as energy. This will not only lead to weight loss, but the loss of pure fat, instead of muscle mass and other tissue.
  3. The 3RD way that resveratrol supports weight loss is by suppressing estrogen, which both men and women naturally produce. When a high level of estrogen is present, the body will store a larger amount of fat. When this hormone is suppressed, the body will stop storing fat and will begin building more muscle.

 

Itu caranya resveratrol bertindak..dan tahukah anda:

Bayangkan betapa hebatnya vivix..kalau orang perancis tak mampunya nak minum sampai 100 gelas red wine sehari semata2 nak diet kan..satu sudu kecik VIVIX menyamai resveratrol dlm 100 GELAS RED WINE!! powerful!!

Jadi bayangkan aje lah bagaimana VIVIX bertindak..100 kali ganda hebatnya!

*BUlan promo ni siapa nak try silalah ye, special price for u :)

promo may

Nak harga special utk 1 2 3  botol ? Boleh just contact me :)

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Hilang kg dengan Shape-up Set Shaklee: Diet secara sihat!

Sebelum ni adaa pasti ramai yang dah mencuba pelbagai cara unutk menurunkan berat badan..ada yang sanggup berlapar demi mengurangkan sekilo dua..diet ni ada pelbagai jenis ya..kadang2 memang berat kita turun tapi bukan lemak pon yang hilang, sebaliknya otot dan air..sudahnya, tubuh kelihatan letih, dan melendut..

Slide26

 

What is the “Yo-Yo” Effect?

o    A low caloric diet is a self-imposed famine, so the body responds byconserving fat and begins to break down muscle tissue for fuel. It doesn’t know how long this famine is going to last so it guards its precious high energy store.

o    Nitrogen is released when you break down muscle and the body quickly eliminates it through the kidneys with water from your cells. This causes an immediate reduction in water weight and a noticeable drop on the scale. Losing water and muscle is no reason to celebrate.This weight will be right back as soon as you have something to drink, and the missing muscle lowers your metabolism.

o   Muscle tissue burns calories 24 hours a day. The more muscle you have, the more calories you burn even when you’re just sitting around. The less muscle you have the less you can eat. Okay hold on here comes a little math! Suppose, for example, that a you lose 10 pounds of muscle (along with maybe 20 lbs. of fat) on a low caloric diet. Now suppose that each pound of muscle had been burning 50 calories a day just sitting there. Together, those 10 pounds of muscle had been burning 500 calories a day.

     With this muscle tissue gone, the you must now consume 500 fewer calories a day in order to maintain that weight-loss.Your job just got harder.Here’s where it really gets tragic.When you ease up on your diet, your body goes “Finally some food, but I’m scared another famine’s coming.” So what does it do? It puts on fat stores before it puts on muscle! Even at the same weight you’re fatter than ever with less muscle to burn it!

Inilah dia fenomena yo-yo diet..ramai yang terpedaya dengan cara ni..no no salah ye..Jadi, kalau nak diet, pastikan anda mengikuti program yang sesuai..dengan shaklee Ini lah dia SHAPE-UP SET yang sangat membantu :D

weight management set

 

Sebelum ni Adaa pernah bgtahu fungsi setiap satu ni kan, tapi takpa, kali ni kita share lagi

Slide28 Slide29 Slide34 Slide38

 

Inilah secara ringkas fungsi setiap satu..testimoni sebelum ni adaa dah share kan? Nanti kita share lagi..

*Bagi yang ingin mencuba dan ada persoalan boleh contact Adaa ye penerangan lebih jelas, special deal juga :D

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::