Vivix mampu merawat simptom pcos?

Pcos atau  Polycystic Ovary Syndrome bukan lagi satu perkara luar biasa dalam masyarakat kita ni..dulu jarang sungguh dengar, tapi sekarang mcm2 penyakit dah keluar kan..

Bagi penghidap penyakit pcos ni pastinya membimbangkan..semua orang nk sihat kan..tapi mujur kita hidup dalam dunia serba berteknologi, jadi dah bnyk ubat-ubatan yang mampu merawat pcos ni..

Walau bagaimana pun, ada juga yang lebih suka untuk mendapatkan rawatan secara semulajadi..apa yang sesuai?

vitamin E

B Vitamins-The B vitamins help your liver process hormones. Vitamin B6 helps with fertility issues, which many women with PCOS experience, and can help control weight and blood sugar levels. Vitamins B2, B3 and B5 also help with weight and blood sugar levels. Additionally, B6 helps maintain your normal hormonal balance, and along with B2 and B3 is needed by your body for normal thyroid hormone production. Poor thyroid function will affect your metabolism.

Zinc-Zinc is an important mineral for appetite control and a deficiency can cause a loss of taste and smell, creating a need for stronger-tasting foods, including those that are saltier, sugary and/or spicier often more fattening, Zinc is also necessary for the correct action of many hormones, including insulin, so it is extremely important in balancing blood sugar. It also functions together with vitamins A and E in the manufacture of thyroid hormone.

Antioxidant Vitamins-The antioxidant vitamins—A, C and E—are important if you suffer with PCOS. Antioxidants neutralize unstable molecules in your body that can damage your cells.. Vitamin A helps to keep your tissues and skin healthy, but taking in too much vitamin A can harm your bones, advises Harvard. Vitamin C’s upper limit is 2,000 mg. Vitamin C helps your body recover from wounds, produce collagen, supports your blood vessel walls and helps your body make the neurotransmitters serotonin and norepinephrine. The upper limit for vitamin E is 1,000 mg. Vitamin E protects the vitamin A in your body from damage, and may help protect against Alzheimer’s, according to Harvard.

Vitamin D & Calcium-Vitamin D plays important role in calcium absorption. Calcium plays a role in normal follicular development, as well as egg maturation in a woman’s body. PCOS often is characterized by lack of ovulation and arrested follicular development. Thys-Jacobs notes that impaired calcium regulation in the body may be partly responsible for arrested follicular development among women who suffer with PCOS. Vitamin D deficiency also may contribute to insulin resistance, as well as diabetes, note Harris and Chung.

Essential Fatty Acids – EFAs like omega-3, 6 and 9 and DHA are incredibly important to achieving and maintaining a balanced hormone system. They also help your body maintain a healthy weight.

Kali ni adaa just nk focus pada ANTIOXIDANT. Apa penting nya antioxidant kepada penyakit PCOS ni? credit

Recent studies show that women with PCOS are at a much risk of experiencing oxidative stress, than women without the condition. Oxidative stress is defined as a condition of increased oxidant production in cells caused by the release of free radicals which results in cellular degeneration. These free radicals cause a NUMBER of diseases and conditions (including cancer) as well as premature aging.

Oxidative stress can be caused my many things such as poor diet, pollution, alcohol, medications, or inflammation. Women with PCOS often have chronic inflammation, usually due to being overweight thanks to insulin resistance. Most also have a poor diet, which likely led to the IR. Yet again, a vicious circle.

Other than eating right, exercising and supplementing to control insulin resistance, one should include a powerful antioxidant to her regime as well. Antioxidants protect body cells from the damaging effects of oxidation.  PCOSInfo recommends Resveratrol. (ok, ingat ye, resveratrol)

vivix5

Shaklee..what do we have?

Antioxidant- Vit c, Vit E, carotomax, VIVIX

Shaklee mempunyai antioksidan yang terbaik sebagai contoh, carotomax..carotomax hadir dalam bentu provitamin A. Jika Vitamin A diambil secara berlebihan, ianya boleh membahayakan kesihatan, tetapi jika diambil dalam bentu karatenoid, ianya selamat kerana segala lebihan akan disingkirkan dari badan. Jadi, pengambilan carotomax bukan shj membantu tetapi juga selamat.

Untuk vit c dan E, boleh klik link ye..ini antara vitamin Shaklee yang paling hot :) Sampai licin stock satu malaysia hehe

VIVIX? Kali ni adaa nak cerita more on vivix..adakah vivix ni antioksidan yang bagus?

Q. What is resveratrol?

A. A natural antioxidant compound found in some plants, fruits, seeds, grapes, and grape-derived products such as red wine. Resveratrol is a polyphenol that has been found to potentially improve health and well-being in laboratory studies from around the globe. In addition, emerging laboratory research has found that resveratrol fights cellular aging. These studies also found that resveratrol activates genetic regulators of cellular longevity pathways, which may have positive effects on DNA, cellular health, and metabolism.

Q. How much resveratrol does Vivix provide?

A. Vivix delivers 100 mg of resveratrol per serving. The resveratrol extract has a natural resveratrol content of 98% and the amount of resveratrol in Vivix is guided by the latest scientific studies and emerging research. Vivix goes beyond resveratrol by combining it with a patent pending blend of additional polyphenols made from the only grape in nature with an extra chromosome. Laboratory studies have found that this unique combination is able to positively impact the four key mechanisms of cellular aging and is 10 times more effective than resveratrol alone in slowing AGE protein formation.

Ok, secara mudahnya, dalam vivix ni ada resveratrol iaitu powerful antioxidant..kalau resveratrol tu dah powerful, vivix lagi powerful sbb mengandungi 100mg resveratrol perserving, 10 kali ganda lebih hebat tau, ditambah pula dengan polyphenols..Sebab tu adaa syorkan pada  pesakit pcos..tambahan lagi ianya merawat dari peringkat akarnye iaitu DNA: 4 mekanisme tindakan VIVIX

1. Kerosakan DNA
Setiap hari, setiap sel dalam badan anda dihujani oleh sehingga satu juta “penyerang hendap” yang boleh merosakkan DNA. Serangan ini boleh merosakkan pangkalan data genetik sel, mewujudkan “typo” yang boleh menjejaskan fungsi sel dan panjang umur.
>> Vivix bahan-bahan yang membantu melindungi dan membaiki DNA selular. 

2. Pengawal selia genetik
Pengawal selia genetik menyumbang kepada kemerosotan selular yang berkaitan dengan usia.
>> Dalam satu kejayaan utama, satu kajian klinikal baru-baru ini menunjukkan bahawa bahan-bahan vivix mengaktifkan pengatur utama genetik yang membantu menolak penuaan selular. 

3. Penurunan pengeluaran tenaga selular
Mithochondria dalam sel-sel kita mencipta tenaga yang penting untuk kita meneruskan hidup.
>> Bahan-bahan vivix menggalakkan biogenesis mitokondria,

 4. Pengumpulan protein AGE

Pengumpulan lebihan “Advanced Glycation End” produk (AGE) boleh menyebabkan kerosakan selular yang boleh berkompromi Intergriti dan panjang umur sel.
>> Bahan-bahan Vivix adalah 10x lebih berkuasa daripada resveratrol pada AGE yang membantu memperlahankan pembentukan protein.

Kalau dilihat dari segi mekanisme tindakannya ni, dah merangkumi sedikit sebanyak fungsi bcomplex, vit c, dan pastinya antioksidan kan..

Bahan2 dalam vivix seperti resveratrol bertindak memperbaiki seawal peringkat DNA lagi..Sebab itulah, VIVIX mampu membantu pesakit2 diabetes, jantung dan bnyak lagi!

Jadi, bagi pesakit pcos, mungkin ini boleh membantu anda. it’s ur call :D

*promo still on for another 4 days, hurry up!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaanoor@ymail.com
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::