CINCH INCH LOSS PLAN: DAPATKAN BENTUK & BERAT BADAN IDEAL

Hari ni adaa nak berkongsi dengan semua tentang CINCH INCH LOSS PLAN..bagi yang mengalami masalah berat badan, atau bentuk badan yang menggeleber sana sini, buncit, mungkin ini salah satu alternatif terbaik untuk anda mendapatkan berat dan bentuk badan ideal.

WEIGHT MANAGEMENT SET

WEIGHT MANAGEMENT SET

Ini set yang paling laris untuk weight management. Ikut lidah adaa kan, adaa sangat suka cinch shake perisa coklat..nyum nyum hehe ade orang tak suka rasa susu lah ape lah kan, dont worry, it taste like regular chocolate drink..ala2 hot chocolate gtu..

PROG DIET 1Dengan shaklee ni, anda akan kekal bertenaga walaupun berdiet. Vitalea, multivitain terunggul membekalkan nutrient dan zat yang diperlukan oleh badan sepanjang hari. Cinch tea pula memberikan anda tenaga..tak caya cubalah..yang ni green tea..kalau nak sedap lagi, tambahkan perahan lemon dan sedikit madu..sedappppp

Bagaimana cinch inch loss plan ni dapat membantu anda? MUDAH JE..cuma amalkan jadual ni

CINCH INCH LOSS PLAN

CINCH INCH LOSS PLAN

Ini antara cadangan pemakanannya lah..jika anda seorang BF MOM..boleh modify sket jadual ni..maklumlah, ibu menyusu ni perlukan tenaga dan khasiat..jadi anda boleh tambah sedikit hidangan protein pada waktu2 makan tengah hari dan sarapan tu..contoh kan..kalau waktu pagi, ambil 2 scoop cinch shake TAMBAH dengan 1 scoop ESP bersama susu segar ke susu rendah lemak ke..itu cukup mengenyangkan dan yang penting tidak mengganggu penyusuan susu ibu..kalau tak campur dengan esp, ambil roti bakar pon boleh..ikut kesesuaian, jangan pulak ditambahnye nasik lemak ye..

Menurunkan berat badan ni bukan dalam masa sehari dua..adaa sentiasa pesan kat customer, kita dah gemuk ke overweight ke dah berapa tahun? 2 hari? kalo dua hari bolehlah turun balik..tapi selalunya bertahun kan? dah bertahun gemuk..jadi jangan expect untuk kurus dalam masa sehari dua..no no..

usaha kene ada, sabar, dan yang paling penting, banyakkan minum air masak dan senaman ringan..berjalan, sit uP 30 kali sehari..ok lah tu..insyaAllah sedikit demi sedikit pasti akan nampak hasilnya.

Lagi satu, elakkan dari selalu timbang..sebab kadang2, bila kita hilang lemak/air, kita membina otot pulak..jadi timbangan tak tepat untuk menunjukkan progress anda..sebaiknya, sebelum mula diet, ambil tali inci tu ukur..nanti setiap 2 minggu ukur lagi..barulah INCH LOSS namanya..

Apa lagi?

JOM BER’CINCH INCH LOSS PLAN’!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Hilang kg dengan Shape-up Set Shaklee: Diet secara sihat!

Sebelum ni adaa pasti ramai yang dah mencuba pelbagai cara unutk menurunkan berat badan..ada yang sanggup berlapar demi mengurangkan sekilo dua..diet ni ada pelbagai jenis ya..kadang2 memang berat kita turun tapi bukan lemak pon yang hilang, sebaliknya otot dan air..sudahnya, tubuh kelihatan letih, dan melendut..

Slide26

 

What is the “Yo-Yo” Effect?

o    A low caloric diet is a self-imposed famine, so the body responds byconserving fat and begins to break down muscle tissue for fuel. It doesn’t know how long this famine is going to last so it guards its precious high energy store.

o    Nitrogen is released when you break down muscle and the body quickly eliminates it through the kidneys with water from your cells. This causes an immediate reduction in water weight and a noticeable drop on the scale. Losing water and muscle is no reason to celebrate.This weight will be right back as soon as you have something to drink, and the missing muscle lowers your metabolism.

o   Muscle tissue burns calories 24 hours a day. The more muscle you have, the more calories you burn even when you’re just sitting around. The less muscle you have the less you can eat. Okay hold on here comes a little math! Suppose, for example, that a you lose 10 pounds of muscle (along with maybe 20 lbs. of fat) on a low caloric diet. Now suppose that each pound of muscle had been burning 50 calories a day just sitting there. Together, those 10 pounds of muscle had been burning 500 calories a day.

     With this muscle tissue gone, the you must now consume 500 fewer calories a day in order to maintain that weight-loss.Your job just got harder.Here’s where it really gets tragic.When you ease up on your diet, your body goes “Finally some food, but I’m scared another famine’s coming.” So what does it do? It puts on fat stores before it puts on muscle! Even at the same weight you’re fatter than ever with less muscle to burn it!

Inilah dia fenomena yo-yo diet..ramai yang terpedaya dengan cara ni..no no salah ye..Jadi, kalau nak diet, pastikan anda mengikuti program yang sesuai..dengan shaklee Ini lah dia SHAPE-UP SET yang sangat membantu :D

weight management set

 

Sebelum ni Adaa pernah bgtahu fungsi setiap satu ni kan, tapi takpa, kali ni kita share lagi

Slide28 Slide29 Slide34 Slide38

 

Inilah secara ringkas fungsi setiap satu..testimoni sebelum ni adaa dah share kan? Nanti kita share lagi..

*Bagi yang ingin mencuba dan ada persoalan boleh contact Adaa ye penerangan lebih jelas, special deal juga :D

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::